GELECEĞİN YILDIZLARI HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA YETİŞİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyespor, geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmek için altyapı seçmelerine büyük önem veriyor.

Kurulduğu günden bu yana geçen süre zarfında birçok başarılı sporcuyu Türk sporuna ve milli takımlara kazandıran mavi-beyazlı kulüp yeni yetenekleri keşfetmek için işi sıkı tutuyor.

Hatay Büyükşehir Belediyespor kız ve erkek voleybol, kız basketbol, satranç ve yüzme takımları için yapılan altyapı seçmeleri kulüp antrenörleri eşliğinde tüm hızıyla devam ediyor.

En büyük amaçlarından biri milli takımlara başarılı sporculara yetiştirmek olan mavi-beyazlı kulübün bir parçası olmak isteyen genç sporcular da seçmelerde yoğun efor harcıyor.

Mavi-beyazlıların Voleybol A Takım Yardımcı Antrenörü ve Altyapı Sorumlusu Hasan Bülent Since çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ANTRENÖR SİNCE: GELECEK VADEDEN SPORCULARI KEŞFETMEK İSTİYORUZ

Altyapı seçme duyurularının tamamlanmasının ardından 8-15 yaş aralığındaki çocuklarla çalışmaya başladıklarını söyleyen Since, “Başvuranlar arasında herhangi bir seçme yapmadık. Seçmeleri burada yapıyoruz. Gelecek vadeden sporcuları keşfetmek istiyoruz. Hedefimiz yetenekli sporculardan hem kendi takımlarımızda faydalanmak hem de bölgesel lig maçlarında oynatabilmek” dedi.

Tarih: 25/06/2021