AKASYA MAHALLESİ’NDEKİ DERE HBB TARAFINDAN TEMİZLENİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirilen tespitlerin ardından gerekli görülen dere yataklarında temizlik çalışmalarına devam ediyor.

İl genelinde sel ve taşkınların yaşanmaması amacıyla çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Akasya Mahallesi’nde dere yatağında temizlik çalışmalarına başladı.

Ekipler, derede biriken ve taşkınlara sebebiyet veren atıkları iş makineleri ile ortadan kaldırarak görüntü kirliliği ve oluşabilecek kötü kokuların önüne geçiyor.

Dere yataklarına atıkların atılmaması konusunda vatandaşları uyaran Akasya Mahalle Muhtarı Ramazan Çelik, temizlik çalışmalarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve belediye yöneticilerine teşekkür etti.

Tarih: 16/07/2021