Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, daha yeşil bir Hatay için sürdürdüğü hizmet kapsamında şehir genelindeki yeşil alanlarda budama, çim biçme ve ağaçlandırma gibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde ana caddeler başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklardaki ağaçların budama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.  HBB ekipleri, Payas ve Dörtyol ilçelerinde ağaç budama, çim biçme ve ot temizleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Payas ilçe genelinde tankerle sulama yapıldığını da belirten ekipler, Dörtyol ilçesine bağlı Yeşiköy Atatürk Parkı’nda revize çalışması kapsamında duvar yapımı da gerçekleştirerek kent estetiğine katkı sundu.

ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDECEK

İl genelinde nitelikli çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan ve resmi kurumlardan gelen uygun talepleri de değerlendirdiklerini ifade eden ekipler, budama, çim biçme ve ağaçlandırma çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.