ALTINÖZÜ ZEYTİNDALI MAHALLESİ’NDE ALTYAPI YENİLENİYOR

RvTbScV5zUxnRP1zNmeI.JPG
CTo0eUsbaAao5Smijrt6.JPG
sTS3Zq7e3B5lXUcVxdPv.JPG
H7tNW3XiAIilp83fK6XF.JPG
70EqeoFBLPYggcP5csn4.JPG
T3WvVW0cyRJgtQ4EnQY3.jpeg

ALTINÖZÜ ZEYTİNDALI MAHALLESİ’NDE ALTYAPI YENİLENİYOR

ALTINÖZÜ ZEYTİNDALI MAHALLESİ’NDE ALTYAPI YENİLENİYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle kanalizasyon altyapısı ihtiyacı olan bölgelerde alt yapı sorunlarının sona ermesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), atık suların sağlıklı şekilde tahliye edilmesi ve çevreye zarar vermesini önlemek amacıyla il genelinde altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

HATSU, Altınözü ilçesine bağlı Zeytindalı Mahallesi’nde fiziki ömrünü tamamlamış atık su hatları yerine yeni hat inşa ediyor.

 

Yapılan çalışmalarla ortak yaşam alanlarının temiz kalmasına ve sağlıklı yaşama katkı sağlandığına dikkat çeken yetkililer, çalışma kapsamında 120 metre atık hattı döşendiği ve tahliye sorununun giderildiği bilgisini verdi.

 

Genel Müdürlük ayrıca, atık su hatlarında oluşan tıkanma sorunlarını gidermek için de temizlik çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü aktardı.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

 

https://we.tl/t-T9wita7gHV

 

https://we.tl/t-1x87XqIAb4