BÜYÜKŞEHİR İLE RAMAZANDA BİRLİK VE BERABERLİK SOFRASI

LwWSsLx7Ahw4Sc4DKKS6.jpeg
a5ozSlZxnAZDepJXhQg5.jpeg
PEtpNwYAflxvRXxnezci.jpeg
SSxHchpce3pW8sOd5ukq.jpeg
c3lE6RpOy3mwnvKgeWP2.jpeg
619qaz6LzKAHCkDA1b12.jpeg
1fcNXUhiYbNRB62sGW6A.jpeg
wE79ckXopBslDvv1eeRv.jpeg
fWytOcWgZ6jyYUa1FQCM.jpeg
4vjhsr3vap0tecaiUmw1.jpeg
SviJETIOmw7oK5ODgx3A.jpeg
LHIxZEIkq0jzZ1CzoR0Y.jpeg
5YJOn55pq6MJQX32neE9.jpeg
l1Y21bzt3XKbgDfWzfhO.jpeg
HyKigT6o20hawCWlWxKr.jpeg
OOjTDbrME5pXDkLgMoLq.jpeg
lHWlrR6JBg1pXjCb3TAL.jpeg
VXWqJ6sbgR0y2LCev1qw.jpeg
EJo37MbQbrDpzdrZ8r5u.jpeg
zmVfORslzD9TRNdvExej.jpeg

BÜYÜKŞEHİR İLE RAMAZANDA BİRLİK VE BERABERLİK SOFRASI

BÜYÜKŞEHİR İLE RAMAZANDA BİRLİK VE BERABERLİK SOFRASI

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, ramazan ayı boyunca kurulan iftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

HBB Başkanı Öntürk, Hatay’da birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla Hassa Girne Mahallesi Spor Salonu’nda düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu.

 

Programda konuşan Başkan Öntürk, Hatay’ın inşa ve ihya çalışmalarının yanı sıra HBB’nin hizmetleri hakkında genel bilgiler paylaştı.

 

Var Gücümüzle Çalışıyoruz

 

Birlikte iftar yapmanın memnuniyetini ve gururunu yaşadığını aktaran Başkan Öntürk, “Hassa tarım bölgesi barajı yoktu, yaptık. Yıllardır konuştuğumuz tünel sözümüz vardı, ihale ettik. Kısa süre içinde başlayacak. Türkiye’nin tek başına en büyük organize sanayi bölgesini Hassa’mızda kurduk. Bunlar çok önemli gelişmeler. Büyükşehir olarak tek başına en büyük güneş santralini Hassa’mıza kuruyoruz.” Dedi.

 

Bu Yaz İtibarı İle Hassa’ya Yakışır Projeler Yapacağız

 

Başkanı Öntürk, Hatay için yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak, “Bu yıl Hassa’mıza kreş açacağız, çok amaçlı salonlarımızı yapıyoruz. Bunların yanında yüzme havuzu ve kültür merkezini de Hassa’mıza kavuşturacağız.” Söyleyerek müjde verdi.

 

Biz Hatay’ı Bir Bütün Olarak Ayağa Kaldırıyoruz

 

Programda konuşan Başkan Öntürk, “Bir oluyoruz, beraber oluyoruz ve sadece Hassa’yı değil 15 ilçemize de adaletle yaklaşıp adil bir hizmet şekli oluşturuyoruz. İşte bizim farkımız, AK Partinin farkı budur.” İfadelerini kullandı.

 

Hassa Kaymakamı Osman Acar:

 

Mübarek ramazan gününde birlikte olmanın onurunu dile getiren Acar, “Hatay’ımızda ve Hassa’mızda asırların felaketi olarak telakki edilen büyük bir afeti yaşadık. Hassa’mızın yarısından fazlası yıkıldı.  Milletimizin birliği ve beraberliğiyle bu felaketi asrın dayanışmasına çevirdik.” Dedi.

 

Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak: Emeklerden Dolayı Çok Teşekkür Ederim

 

İftar programında konuşan Çolak, “Bir yılda çok büyük bir imar ve inşa çalışmasına şahit oluyoruz. Hassa’mız parlayan bir yıldız haline gelecek.” Diyerek herkesin ramazan ayını kutladı.

Mustafa Erdoğan: Bir Yıl Önce Sözler Verdik

Programda konuşan Erdoğan, “Cumhurbaşkanımızın Hatay’a olan düşkünlüğü ve elinden geleni yaptığı herkes tarafından görünmekte. Sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Tasavvuf müziğiyle ramazanın ayının manevi atmosferinin yaşandığı iftara ayrıca ilçe kaymakamı, ilçe belediye başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ve muhtarlar katıldı.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

https://sendgb.com/OvAKTlnNw3a

https://sendgb.com/KBsCywiJf8D