BÜYÜKŞEHİRDEN ALTINÖZÜ’NE KREŞ PROJESİ

Vsgs5EtMBMFeVlZlsebi.jpeg
ksSNfVE08MGteDYeMhGn.jpeg
fYUSmYWznyH6bij6xYs8.jpeg
3i7qGu77wcZ0Y1jB2hDr.jpeg
Vsgs5EtMBMFeVlZlsebi.jpeg
gw1rYeqyH1pn4t8sdT8I.jpeg
HinTuRGRKu5OjDkhyhtF.jpeg
TdyDraKBPyGmiz2YewK3.jpeg
M0YoiOHV1rYCDDfSU2qO.jpeg
Q6MZYA4ybFcqclefGoXp.jpeg
jhONWHcwJVsV6z3Ix2w4.jpeg
Ym4DzRP9YYfBrkVSoYSW.jpeg
xk0gcjOYJVW5lrwdtyKs.jpeg

BÜYÜKŞEHİRDEN ALTINÖZÜ’NE KREŞ PROJESİ

BÜYÜKŞEHİRDEN ALTINÖZÜ’NE KREŞ PROJESİ

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), çocukların güvenli, sağlıklı ve eğitici bir ortamda büyümesini desteklemek amacıyla yeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi HİSAŞ (Hatay İmar Sanayi A.Ş) tarafından temelleri atılan modern ve donanımlı kreşler inşa ederek, çalışan ailelerin en büyük sorunlarından biri olan çocuk bakımına kalıcı bir çözüm sunmayı hedefliyor.

 

Proje kapsamında inşa edilecek kreşler, çocukların sosyal aktivitelerini destekleyecek şekilde planlanmış olup içerisinde oyun alanları, yemekhane, uyku odası, sanat ve etkinlik atölyeleri ile çocuklara yönelik çağdaş bir eğitim anlayışı benimsenecek.

 

Başkan Sarı’dan Teşekkür

 

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Altınözü’ne güzel bir proje kazandırmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Çocuklarımızın çok güzel ortamlarda yetişebileceği ve ailelerimizin güvenle çocuklarını bırakabileceği kreşimizin temelini atıyoruz. Verdiği desteklerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, HBB Başkanımıza, HİSAŞ yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

HİSAŞ yetkilileri, çocukların mutlu, ailelerin huzurlu bir yaşam sürebilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve kreşlerin kısa süre içinde tüm ilçelere yaygınlaştırılacağını açıkladı.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

 

Fotoğraf: https://sendgb.com/51YuFMtnK4m

 

Video: https://sendgb.com/W561JX7lDwp