EN SEVİLEN İTALYAN YEMEKLERİ GASTRONOMİ AKADEMİSİ’NDE

6TCF8LtkfTwLKWeJRNXR.jpeg
GEHNxQd8IhYAPPOyh4SR.jpeg
3QmiG8zJTpxWtp0trlR8.jpeg
GoDQ6bflG5f16eJ5kY2v.jpeg
B8crD1CYukdApea5FoL3.jpeg
ltdrdnBPZVYW1GzVjKE2.jpeg
YRXWi7wLpaJVe3ZTfKjL.jpeg
jjkhoNoU9vYGe6BF5W9x.jpeg
5N0sdusRdmrkAn5ZykBC.jpeg
mnEg5GcMMAfJqlMp4XW5.jpeg
w7FjyWDSPJvxnlafo8Aq.jpeg
rH2DJ6OiZsqGdSXcDMur.jpeg

EN SEVİLEN İTALYAN YEMEKLERİ GASTRONOMİ AKADEMİSİ’NDE

EXPO’21 Hatay Gastronomi Akademisi’nde bu hafta “En Sevilen İtalyan Lezzetleri” eğitimleri düzenlendi.

Gastronomi Akademisi Danışmanı Dr. Esat Özata’nın verdiği eğitimlerde İtalyan mutfağının en özel lezzetleri pizza, makarna ve tiramisunun hazırlanışı ve sunumu püf noktalarıyla beraber katılımcılara anlatıldı.

Öğretici ve keyifli geçen eğitimin ardından katılımcılar katılım belgelerini Dr. Esat Özata’nın elinden aldılar ve yaptıkları yemekleri afiyetle yediler.

EXPO’da bulunan Gastronomi Akademisi eğitimlerine tüm hız devam ediyor.