EXPO’21 HATAY ATİYE’Yİ KENDİ EVİNDE AĞIRLADI

qp11iaShytKYu7JK4JDr.JPG
bJ001nqs23nZ28J818iI.JPG
r2hg9uI41owDB28frGSe.JPG
fC0N5qhN2yuGvHBXR2RM.JPG
GImiartA65St9GLYi4Dj.JPG
cmEMbOj92ZpYaQCpuYGq.JPG
SK1qzBNK6gQQVUrVsF0H.JPG
6XYA2FokPg9bfAuj4S73.JPG
aIywhAF3DW0vLdS1NMy3.JPG
5y5anRxSwUkmaAII1Ccl.JPG
WpCoX2GhxvhSVFT4cZdd.JPG
mkOJftvnSIHG0H7PeGo6.JPG

EXPO’21 HATAY ATİYE’Yİ KENDİ EVİNDE AĞIRLADI

Hataylı ünlü pop şarkıcısı Atiye, EXPO 2021 Hatay etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluştu.

Dans şovları ve etkileyici sesi ile hemşehrilerine eğlenceli anlar yaşatan başarılı şarkıcı, Arsuz EXPO alanını dolduran binlerce hayranına unutulmaz parçalarını seslendirdi.

Hayranlarının tezahüratları ile sahneye çıkan Atiye, Türkçe ve Arapça seslendirdiği şarkıları ve sahne performansıyla sevenlerini adeta coşturdu.

Konser sırasında memleketinde konser vermenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirten Atiye, bu duyguyu yaşatan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Konserin ilerleyen dakikalarında sahneye çıkarak harika performansından dolayı sanatçıyı tebrik eden CHP Hatay milletvekilleri Suzan Şahin ve Mehmet Güzelmansur, başarılı şarkıcı Atiye’ye çiçek hediye etti.