GASTRONOMİEVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

qiOZ71LLHAO43t2slVhQ.jpeg
xGcH2UjL6bNwBRR327eu.jpeg
Ly9qZEOAaJg5J5KNCvtS.jpeg
sfo96jIEchmIS9beJ92f.jpeg
FScCNR77MMQw73WOfC12.jpeg
JEZXqodZ8nK47nU9d7nv.jpeg
oynVbZESSvplVY4lVz02.jpeg
iEqIYS5XGcPNAAMrAYSJ.jpeg
SMO876uETX86EfNKPYgB.jpeg
yOvbJsnXx0guILpHWy76.jpeg
cOGQpSWO9QyldOOojSKu.jpeg
GYMbRQx9nN9R3hTBmA5H.jpeg
tPHobWBiR93mW5k58f2S.jpeg
vFqdP0lQZLMMzrMd4DVq.jpeg
wSJ3PwDTkic8BuiXxkBh.jpeg
syLPdroA1w4dwVRcnppF.jpeg
R2ug60VgpOvScu9QzMdM.jpeg
phQZ0rppVOXoQDD0J8xm.jpeg
JW038KZzkS5cJxWTC849.jpeg
JgfBe5n9wBmt0t1ULDWs.jpeg

GASTRONOMİEVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

GASTRONOMİEVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), UNESCO Hatay Gastronomievi, çocuklara yönelik düzenlediği atölye çalışmalarıyla kentin zengin yöresel lezzetlerini gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor.

 

“Birlikte Çok Güzeliz” sloganıyla öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdüren UNESCO Hatay Gastronomievi, Samandağ Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu ve Hatay TED Koleji öğrencilerine yönelik kömbe atölyesi gerçekleştirdi.

 

Gastronomievinin deneyimli şeflerinin ellerinden Hatay’ın coğrafi işaretli ürünü olan Antakya kömbesinin yapımını öğrenen öğrenciler atölye boyunca eğlenceli saatler geçirdi.

 

Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren öğrenci velileri, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve gastronomi evi yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür etti.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

https://sendgb.com/QZay8KcNA0f

 

https://sendgb.com/xRhylTOK4jn