HATAY’IN BAŞKANI HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARADA

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, düzenlenen mahalle toplantılarında hemşehrileriyle buluştu.

Sıkılmadık el, gezilmedik yer bırakmamak adına hizmetlerini özveriyle gerçekleştiren ve ayrıştırmaksızın Hatay’ın her kesimini kucaklayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Altınözü, Defne ve Antakya ilçelerinde hemşerileriyle bir araya geldi.

Hemşehrilerinden yoğun ilgi gören HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ziyaretleri sırasında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, CHP ve İYİ Parti ilçe yöneticileriyle birlikte meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Gerçekleşen toplantılarında Hatay’ın geleceği ile ilgili fikirlerinden bahseden Başkan Savaş,  proje ve çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

26 Mart 2019