HBB’DEN ÇİÇEKLENDİRME ÇALIŞMALARI

HBB’NİN ÇİÇEKLENDİRME ÇALIŞMALARIYLA HATAY RENGÂRENK OLUYOR

HBB ÇİÇEKLENDİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı,   il genelinde başlattıkları mevsimlik çiçek ekimi çalışmaları devam ediyor.

Kent estetiğine büyük önem veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın 15 ilçesinde ana arterler olmak üzere şehrin dört bir yanını çiçekler ile donatarak kentin estetiğine ayrı bir güzellik katıyor.

Kentin yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerden biri olan Antakya ilçesi Köprübaşı’nda çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, bölgeyi rengârenk bir görünüme kavuşturdu.

ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDECEK

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hatay halkının daha sağlıklı, güvenli ve estetik bir ortama kavuşmaları gayesiyle çalışmalarına il genelinde devam edeceklerini açıkladı.

22 Ekim 2018