HATAY KÖMBESİ, GELECEK KUŞAKLARA AKTARILIYOR

5c3D1P89wfUHNEYavJJj.jpeg
iCahTazkTq8UrLUwnuNt.jpeg
MjPXj9rlBQPR7fAeHebj.jpeg
aNqY9WMH2oPbgFDUpiCD.jpeg
Yhx1tA3sqYLQ2Oxoyb8j.jpeg
Bj9nIT9FMviD5zdpHjIP.jpeg
KljSAYmJVvoiJ7fqCCaX.jpeg
07x5B4EzURcMialyVpjx.jpeg
eigCnYwVCDJI1FCnZhRm.jpeg
e1RiDaSkWmvyBHTmvTca.jpeg
Ehbl5PxznO3NL1AOj5sK.jpeg
CUa0H4DJpwi1D7ncySLW.jpeg
lB9v5h6oI5DHhljr4nrn.jpeg
lN8WUUD9QCqhvhPUmE8l.jpeg
5c3D1P89wfUHNEYavJJj.jpeg
b0jYEdAQGsyLP5tF5TBh.jpeg
VxpnY7VKFDrh3I18bm6w.jpeg
6EQyrqHcBF2qqwZiECMj.jpeg
YVYs5k1wHqXVYEVPI0fl.jpeg
hJDWRfNzyEjLWUyLvxn4.jpeg
48sd1yoOi6y56pH02wRb.jpeg

HATAY KÖMBESİ, GELECEK KUŞAKLARA AKTARILIYOR

HATAY KÖMBESİ, GELECEK KUŞAKLARA AKTARILIYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) UNESCO Hatay Gastronomievi, birbirinden lezzetli yöresel yemekleri vatandaşlara sunarken Hatay mutfağının gelecek nesillere tanıtılması adına da çeşitli etkinlikler düzenliyor.

 

Antakya Doğanköy İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Gastronomievinin düzenlediği renkli etkinlikte doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Doğanköy İlkokulu’nun talebi üzerine düzenlenen Kömbe Yapımı Atölyesinde minik eller, Hatay Kömbesi yaparak maharetlerini sergiledi.

 

Çocuklar bayram sofralarının vazgeçilmez lezzeti olan Hatay Kömbesinin yapımıyla ilgili püf noktaları gastronomievinin usta şeflerinden eğlenceli bir şekilde öğrenerek etkinlik sonunda kendi yaptıkları kömbeleri afiyetle yedi.

 

Anasınıfı öğretmeni Tuğba Tekin, öğrencileriyle beraber çok güzel ağırlandıklarını ve böyle etkinliklerin devamını dilediklerini ifade ederek HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkürlerini iletti.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

 

Fotoğraf: https://sendgb.com/2v3gi9Tzfjm

 

Video: https://sendgb.com/n4sZbqfGd2W