HBB ATİK YAYLA YOLUNU ASFALTLIYOR

1aUY48NGmQ4dc3qKMRof.jpeg
blWuJTmMS7TYmZR4oLqJ.jpeg
8Eoyp4QDSS82fZJf8QiR.jpeg
HhjAD29wXU6KC3oCLGtl.jpeg
mkoh8VKoZLKt7bhiieAZ.jpeg
xDqmvZghPmtPMfsOd1Y3.jpeg
40SXZHdslyxzUhwIP1wE.jpeg
P7TN0nAvcT2RarnhrA7K.jpeg
ljwXFfGP4bjlVokFVBLb.jpeg
FeSHvLVaXikbkSQKl5Cx.jpeg

HBB ATİK YAYLA YOLUNU ASFALTLIYOR

HBB ATİK YAYLA YOLUNU ASFALTLIYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde ulaşım sorunlarını çözmek ve trafik akışını daha güvenli hale getirmek amacıyla yol yapım, genişletme, bakım ve onarım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

 

Yol Bakım Alt Yapı ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığının, PMT serimi ve altyapı çalışmalarını tamamladığı Belen İlçesine Halilbey Mahallesi ile Atik Yayla yolunun asfaltlama çalışmaları Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Sorumlu Saha Amiri Şenol Bolat, Mahalle Muhtarı Cevdet Basan ve mahalle sakinlerinin katılımı ve dualarla başlatıldı.

 

Özellikle yaz mevsiminde artan yaya ve araç trafiği nedeniyle vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımını amaçlayan Büyükşehir ekipleri 12 metre genişliğinde ve 3 bin 500 metre uzunluğundaki caddede asfaltlama çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacak.

 

KAYMAKAM YILMAZ’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEŞEKKÜR

 

Çalışmalardan dolayı Başkan Mehmet Öntürk ve emeği geçenlere teşekkür eden Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, yaz aylarında büyük sıkıntı yaşanan yolun yapılarak sorunun çözüme kavuşturulmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

 

BAŞKAN GÜL “ÇOK KISKANILACAK BİR YOL YAPIYORUZ”

 

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, asfalt çalışmalarının tamamlanmasından sonra çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına başlayacaklarını belirterek,” Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Çok kıskanılacak bir yol yapıyoruz. Vatandaşlarımız yayla yolunda konforlu bir şekilde seyahat edecekler” dedi.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

 

https://we.tl/t-3eh4KaKcbl

 

https://sendgb.com/0TJayOZ5WlG