HBB’DE POMEM VE BESYO HAZIRLIK KURSLARI DEVAM EDİYOR

v46tPSZAE7vou9YLG9Au.JPG
fLIX5kiWvWvImJ2jzk7B.JPG
9EWkysfJgmhDruDwCrKT.JPG
dhu7mjYnvax79B63vH33.JPG
WKm0JOEVSB40owPHpPjj.JPG
mvcZ92MknI00XE01YLZh.JPG
uC7kFeXaKwh1L9IHEryE.JPG
XxNQV8gi0a6R42ROjMtO.JPG
ZQvXWZrGznNt3InNPgxK.JPG
LuV5BbCzfaXPLDvKwvt0.JPG
jYkpxlOJvuxlAlSshvMM.JPG
OJD2Yrg1Tpi23I7V8RnM.JPG
OgxjNL9yXuVNHufkpGHV.JPG
5fsmq5SpZNpIoNTLBIkv.JPG

HBB’DE POMEM VE BESYO HAZIRLIK KURSLARI DEVAM EDİYOR

HBB’DE POMEM VE BESYO HAZIRLIK KURSLARI DEVAM EDİYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik destek projeleri kapsamında, Başkan Mehmet Öntürk’ün “Hatay’ın evlatlarına değer!” sloganıyla duyurduğu ücretsiz polislik ve beden eğitimi kursları devam ediyor.

 

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gençlerin polislik ve beden eğitimi alanındaki hayallerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan kurslar, Hataylı gençlere umut oluyor.

 

İskenderun ve Antakya ilçelerinde pazartesi, çarşamba, cuma günleri düzenlenen, çok sayıda genç adayın katılım gösterdiği kurslarda, polis, bekçi, özel harekât ile BESYO sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik teorik ve pratik eğitimler veriliyor.

 

Antakya’daki TOKİ Çok Amaçlı Salonu ile İskenderun’daki Sakarya Spor Salonu’nda düzenlenen kurslarda, adaylar alanında uzman hocalardan koordinasyon, çabukluk, sıçrama ve parkur antrenmanlarıyla sınavlara hazırlanıyor.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

 

https://we.tl/t-1gtPOvl9C4

 

https://sendgb.com/Ek2YFs4i8wb