HBB’DEN “DEPREM SONRASI BEDENİMİZ VE BİZ” ADLI SÖYLEŞİ

98abCFgXiiIgU96dAkWl.jpeg
5kUsH92HOqcByg230man.jpeg
efu16YQ6rSu9PIQoiYV3.jpeg
ghQS8y66mI05nndVfzlS.jpeg
Up589hrgw9AoeT4o837w.jpeg

HBB’DEN “DEPREM SONRASI BEDENİMİZ VE BİZ” ADLI SÖYLEŞİ

HBB’DEN “DEPREM SONRASI BEDENİMİZ VE BİZ” ADLI SÖYLEŞİ

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi UNESCO Hatay Gastronomievi, Dünya Diyetisyenler Günü sebebiyle “Deprem Sonrası Bedenimiz ve Biz” adlı bir söyleşi düzenledi.

 

Diyetisyen Pınar Yetimoğlu Keskin’in gerçekleştirdiği söyleşide 6 Şubat depremlerinden sonra yaşanılan psikolojik dalgalanmalar sebebiyle değişkenlik gösteren beslenme şekilleri ve insan vücudunda sebep olduğu etkilerine değinildi.

 

Diyetisyen Keskin HBB UNESCO Hatay Gastronomievinde yapılan etkinlikte duygusal beslenme şekliyle kontrolsüz alınan kiloların yol açtığı sağlık sorunlarının önüne geçme yöntemlerini vatandaşlarla paylaştı.

 

Ayrıca etkinlikte Hatay’ın yöresel ürünlerinden Karakılçık Bulgurlu Antakya Kısırı ve Pancarlı Humus sunumu yapılırken vatandaşlardan gelen sorular da Diyetisyen Keskin tarafından cevaplandı.

 

 

Not: Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

 

https://we.tl/t-tBIDEs8wwK

 

https://we.tl/t-sKecbBNbg8