HBB’DEN İL GENELİNDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI

YckQcCcANcNrs8zASbxi.jpeg
83Y85LD3YNpOrnv5vXna.jpeg
gfSdmeTgfxrkYOa6gL7c.jpeg
18mEdTGQDtC8TKIN9JHG.jpeg
4oqne2tBqm5CzpGb3KhM.jpeg
Y526SIKnDFMCP6bf1wP4.jpeg
JhvaG9RDhSx8vEO4Qdce.jpeg
KK7aimMOc2AxvSwV80q9.jpeg
TKAM3rJqj7Qu8FJ1ujk9.jpeg
3C80EvMgs8c1ObOBigB4.jpeg
eQ9vzPfQD89JyzJfHtQo.jpeg
93Mi6tFdeMRowA48ye5T.jpeg
UZZn64aWkZn1fNqzOD3y.jpeg
q4lh3N7oF32BtBeR1TqC.jpeg
oWKchh1fqiGbRvr9GBWE.jpeg

HBB’DEN İL GENELİNDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI

HBB’DEN İL GENELİNDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol bakım-onarım ve stabilize yol çalışmalarına devam ediyor.

 

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Antakya ve Samandağ ilçelerinde özellikle depremden zarar gören yollarda oluşan çukurlara yönelik asfaltlama çalışmalarına hız verildi.

 

Samandağ Koyunoğlu ve Aknehir Mahallelerinin bağlantı yollarında stabilize yol çalışmalarını sürdüren HBB ekipleri ayrıca Yayladağı Çakı Mahallesi’nde de yol bakım çalışmalarını sürdürüyor.

 

YAĞMUR SUYU KANALLARINDA TEMİZLİK

 

Ekipler; yol bakım çalışmalarının yanı sıra Antakya Ekinci ve Yayladağı Çatbaşı Mahallelerinde

yağmur suyu kanallarının temizlik çalışmalarını da sürdürerek olası yağmurlar öncesinde yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı tedbir aldılar.

 

Yetkililer, güvenli ve hızlı ulaşıma yönelik çalışmaları devam ettirdiklerini ifade ederken ulaşım altyapılarını güçlendirme çalışmalarının da yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

 

Not: Haberin video ve fotoğraflarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

 

https://we.tl/t-AZtBydGmrs