HBB’DEN KENTE ESTETİK DOKUNUŞ

BH6NEfhxWr1f9pgtqLPZ.jpeg
tePLf9GATci4TbakTCs4.jpeg
eMdrOcbejn5ft4b2y4xc.jpeg
RPphNE5ZbzIVEkOO53jO.jpeg
TnYnWrQnKnLhWmB69RBR.jpeg
V2lcFymq47ws3NJLpI9G.jpeg
VG2PaSWTHBG7YFfOHRVb.jpeg
OZGc3dteMO9HrAlfn7oW.jpeg
v8O2XqCzDlN90lYnWr4u.jpeg
Bt5fCwUlNEFGtNI7Pl3F.jpeg

HBB’DEN KENTE ESTETİK DOKUNUŞ

HBB’DEN KENTE ESTETİK DOKUNUŞ

 

HBB İLE ÇARŞILAR GÜZELLEŞİYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehri inşa ve ihya çalışmalarını sürdürürken bir yandan da şehrin daha güzel görünmesi için çalışmalarına devam ediyor.

 

HBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı; 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Hatay’da vatandaşların ve esnafın daha temiz bir çevrede normal hayatlarına dönebilmesi için kentin görünüşüne estetik dokunuşlar yapmak adına çalışmalarına devam ediyor.

 

Ekipler, deprem sonrası kurulan 100. Yıl, Atatürk, Primemall 1 ve Primemall 2 çarşılarında hizmet veren esnafın da talebiyle çarşıların içerisine saksılar yerleştirerek çiçeklendirme çalışması gerçekleştirdi.

 

Yetkililer; yeşil alanların bakım onarımı, korunması ve yeni yeşil alanların oluşturulması ile kentin daha güzel görünmesi için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade etti.

 

Haberin fotoğraflarını ve videosunu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

 

https://we.tl/t-ED8BifjVxF

 

https://we.tl/t-cNDZJRoaoR