HBB’DEN PAYAS ŞEHİTLİK CAMİSİ AVLUSUNA KAPALI ALAN

eW0xmQR12h0uYi6etME2.JPG
0Lgf9fiZR81Cj6v2ideL.JPG
iID5ZvqXxHyc8xoHSC6U.JPG
L63aYQWrhvexTx0dawgB.JPG
hW9bAGlVgBbrlYr2t3N9.JPG
8xXLo1uDY9imlWpaMP4V.JPG
geJTCJTeKDF7bIdI07Up.JPG
bfS3MCXRwv71qYGSFRyV.JPG
KS3v6VTQAlMAZEKDhIW4.JPG
Zr6jqexLa6H2Jfb05xhF.JPG
E0cNKfawTH6mSz4lKa5k.JPG

HBB’DEN PAYAS ŞEHİTLİK CAMİSİ AVLUSUNA KAPALI ALAN

HBB’DEN PAYAS ŞEHİTLİK CAMİSİ AVLUSUNA KAPALI ALAN

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda ibadet ve ziyaretlerini gerçekleştirmesi için çalışmalarına devam ediyor.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler ile Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Payas Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Şehitlik Cami’si avlusunda 200 m2’lik yarı kapalı alan oluşturuldu.

Cami kapasitesinin yetmediği durumlarda vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına oluşturulan alandan dolayı Muhtar Şenol Urman ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi.

Hbb yetkilileri Hatay genelinde mezarlık ve şehitliklerde rutin bakım onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini ve ibadethanelerde de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalara devam edeceklerini aktardı.

Not: Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

 

https://we.tl/t-6S0fvBQfhx

 

https://we.tl/t-6bB2K0yZkZ