HBB’DEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

jSTi1DP1hXXRbCtBgwE1.jpeg
JaeB2rI0fVc2xBB7eLan.jpeg
S5PsWmWiUJevtMxx3xAh.jpeg
Kxd1bBmGyKy5jFZ6Ka32.jpeg
oromXp609LEUIYfcyfDv.jpeg
bLMuYp6zZDmS0ttK5NwN.jpeg
WG2NhTygMa9B0UMf2TpV.jpeg
hLWcNLspCgHShJ3JJbYm.jpeg
6ZPcmTbUUF1P2dzrRp0p.jpeg
51QP4sq6No43pMnZl7Vu.jpeg
wfud0m42GgAXUCtyAjrV.jpeg
gXNg43ikRkkJOf0yl2CQ.jpeg
SkQOu7S3KOo76y2gUAKv.jpeg

HBB’DEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

HBB’DEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde devam eden inşa faaliyetleri ve kış mevsiminin yollarda yol açabileceği olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalar yürütüyor.

HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, daha temiz bir kent parolası, yağışlarla beraber yol kenarlarında biriken çamurların trafikte tehlike ve çevre kirliliği oluşturmaması amacıyla Antakya Cumhuriyet Meydanı ve 75. Yıl Bulvarı’nda temizlik çalışması başlattı.

İş makineleriyle yollardaki çamuru kaldırarak trafik güvenliği oluşturan Büyükşehir ekipleri, vakumlu yol süpürme araçları ve süpürgelerle kaldırımları da temizleyerek vatandaşların çevre kirliliğinden etkilenmesinin önüne geçti.

Yetkililer 6 Şubat depremleriyle oluşan yıkımlar sebebiyle ortaya çıkan yol işgallerini ortadan kaldırmak ve çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla temizlik çalışmalarının 15 ilçede düzenli bir şekilde devam ettiğini belirtti. 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

https://we.tl/t-G3KCA3gA36  

https://sendgb.com/SlbwufJoiH2