HBB’NİN AŞÇILIK OKULU YENİ MEZUNLARINI VERDİ

xNxrf6h94anye0EUDlZ1.jpeg
7DLyDISyDylG3VSHGt4s.jpeg
pawQc5AbC9S9K0MxPpyO.jpeg
IlQeO5X6GEtFnnU0819U.jpeg
VJKjgBIfXwJMadlu9Pvz.jpeg
2Z8EcFB0EfEyvwyFYchs.jpeg
3fvhK2ZuuHdbBZjmKYNl.jpeg
tILUbt1C8JWSQQVX5pBR.jpeg
AQ6Cshq52Ldn8vDi0gWj.jpeg
rQ9eBmYzwMm4OPA7VkEM.jpeg
N8MxlGRmr3PzWUuTXawR.jpeg
nVqCnjzlFUoQF0QTdpsx.jpeg
BuoKNFprT3iAAm1FuVsy.jpeg
kavSJbQimdKgMVJOi3pc.jpeg
ZciUppoK6o8cwDhpKENK.jpeg

HBB’NİN AŞÇILIK OKULU YENİ MEZUNLARINI VERDİ

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2. Aşçılık Okulu’ndaki eğitimini başarıyla tamamlayan genç aşçılarla buluştu.

UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nde yaklaşık 3 ay süren eğitimde Hatay mutfağının lezzetlerini teorik ve pratik olarak öğrenen şef adayları, başarı belgelerini Başkan Savaş’ın elinden aldı.

10 genç aşçıya başarı belgelerini tek tek veren Savaş, şef adaylarına kariyer yolculuklarında başarılar diledi.

Gastronomi Evi şeflerinin eğitim boyunca kendileri ile yakından ilgilediklerini söyleyen aşçı adayları, öğrendikleri bilgilerle Hatay mutfağının tanıtımına katkı sağlayacaklarını dile getirdi.