BAŞKAN SAVAŞ’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, mübarek üç ayların habercisi olan Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN SAVAŞ’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek üç ayları bir kez daha sağlık ve huzurla karşılamanın mutluluğu içindeyim. Manevi güzelliklerin en yoğun biçimde yaşandığı üç aylar, sevginin ve iyiliğin öne çıktığı zaman dilimidir. Bu hayırlı zamanın en anlamlı günlerinden biri olan Regaip Kandili, bize paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin güzel ahlakını müjdeler. Bu gece ellerimiz semaya toplumsal barış, sağlık ve mutluluk için kalksın. Regaip Kandili şehrimize, ülkemize, bölgemize ve tüm dünyaya eşitlik, adalet, sağlık ve bereket getirsin.

Dualarımızın kabul olması dileğiyle başta Hataylı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutlar, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dilerim.”

Tarih: 03/02/2022