BÜYÜKŞEHİR’İN ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın birçok noktasında dere ve kanal temizliğinin yanı sıra büz döşeme çalışmalarına devam ediyor.

İl genelinde sel ve taşkınların yaşanmaması amacıyla tedbirler alan Büyükşehir ekipleri,  Antakya ilçesine bağlı Ballıöz ve Zülüflühan Mahallesi’nde, Defne ilçesine bağlı Özengili Mahallesi’nde dere temizliği çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler ayrıca yağmur sularını kontrol altına almak ve taşkınları önlemek amacıyla Antakya ilçesine bağlı Üçgedik Mahallesi’nde büz döşeme çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir yetkilileri, Hatay’ın 15 ilçesinde yağmursuyu hattı olmayan bölgelerde büz döşeme ve dere temizliği çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Tarih: 29/05/2021