DEFNE’DE YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi hem ilçe merkezleri hem de kırsal bölgelerdeki yolların altyapı ve üstyapı iyileştirmelerini sürdürüyor.

DEFNE’DE YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bu kapsamda Defne Gazi Mahallesi Çekmece Caddesi’nde asfalt serimi hazırlığına başladı.

Büyükşehir ekipleri, ilçenin en işlek noktalarından biri olan yolda trimer kazısına başladı.

Zamanla yıpranan ve bozulan yolda eski zemini sökerek işe koyulan ekipler, zeminin hazır hale gelmesinin ardından beton asfalt serimine başlayacak.

Büyükşehir ekipleri aynı zamanda Aknehir ve Üzengili mahallelerinde de asfalt serimi için kolları sıvadı. Ekipler, mahallerdeki parkeleri sökerek yolları asfalt serimine hazır hale getirdi.

Tarih: 28/09/2022