HBB SU SORUNLARINI BİTİRMEKTE KARARLI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mehmet Öntürk’ün kentte su sorunu olan mahalle kalmayacak hedefiyle, sağlıklı ve güçlü içme suyu iletimini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HBB SU SORUNLARINI BİTİRMEKTE KARARLI

İL GENELİNDE 39 SU KUYUSU DAHA AÇILDI

Vatandaşlarımızın içme suyu sorununu çözmek için hazırladığı projeleri hayata geçiren HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), bu kapsamda 21 Ağustos 2024 ile 30 Eylül 2024 tarihleri arsında Hatay’ın muhtelif bölgelerinde 39 adet sondaj kuyusu açıldığını belirtti.

Genel Müdürlük, güvenli şekilde iletim sağlanması için açılan kuyularda gerçekleştirilen analiz ve hijyen çalışmalarının olumlu şekilde sonuçlanmasının ardından bağlantı çalışmalarının yapıldığını açıkladı.

HATSU, ayrıca kuyulardan elde edilen suyun ihtiyaç olan bölgelere aktarılması adına hat inşa çalışmalarının da gerçekleştirildiğini ifade etti.

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Tarih: 15/10/2024