HBB’DEN ANTAKYA CUMHURİYET CADDESİ’NE BETON ASFALT

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HBB’DEN ANTAKYA CUMHURİYET CADDESİ’NE BETON ASFALT

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Antakya’nın en işlek caddelerinden birisi olan Cumhuriyet Caddesi’nde yol yapım çalışması başlattı.

Farklı kurumların gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları sonucu yıpranan ve eskiyen yolda beton asfalt çalışması başlatan ekipler, ilk olarak trimer kazısına, eski zeminin sökümüne, başladı.

Asfalt sökme ve zemin sağlamlaştırma çalışmalarının ardından kalıcı ve kaliteli beton asfalt çalışmalarına başlayacak olan ekipler, çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak yeni yolu vatandaşların hizmetine sunacak.

Yetkililer, ihtiyaç gerektiren tüm noktalarda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdürüleceğini belirtti.

Tarih: 23/06/2022