HBB’DEN MODERN ŞEHRE MODERN YOLLAR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları bölgelerin ihtiyaçlarına göre şekilleniyor.

HBB’DEN MODERN ŞEHRE MODERN YOLLAR

Mahalle ve bölgenin fiziki şartlarına uygun modern yolları Hataylıların hizmetine sunmak için çaba harcayan Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Samandağ ve Reyhanlı’daki çalışmalarına başladı.

HBB ekipleri, Samandağ Kuşalanı Mahallesi’ndeki devlet hastanesi yolunda ve Reyhanlı Yeni Mahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde beton asfalt serimine başladı.

Büyükşehir ekipleri, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yeni yolların yaya ve araç trafiğine açılacağını bildirdi.

Tarih: 21/06/2022