HBB’NİN ÖNCELİĞİ PERSONELİN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi kaliteli, verimli ve güvenli hizmet sunmak amacıyla personeline verdiği eğitimlere devam ediyor.

HBB’NİN ÖNCELİĞİ PERSONELİN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi kaliteli, verimli ve güvenli hizmet sunmak amacıyla personeline verdiği eğitimlere devam ediyor.

Bu anlayışla çalışmalarını sürdüren HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Çukurova  Belediyeler Birliği’nin ile birlikte ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi düzenledi.

HBB yöneticilerinin ve personelinin katıldığı eğitimde İş Güvenliği Uzmanı Serkan Demirel,  güvenlik kültürü anlayışının arttırılarak iş kazası ve meslek hastalıklarının en aza indirilmesi ile ilgili sunum yaptı ve önemli bilgiler paylaştı.

Belediyelerin bütün birimlerini ilgilendiren iş kazalarından korunma prensipleri ve teknik konular hakkında neler yapılması gerektiğini de anlatan Demirel, sıfır kaza, sıfır meslek hastalığı ve sürdürülebilir iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemini uygulayan örnek mahalli idare olmayı hedeflediklerini belirtti.

Tarih: 29/09/2022