HBB’NİN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, 6 Şubat depreminden bu yana Hatay’ın 15 ilçesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HBB’NİN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

Cadde, sokak ve meydan temizliği yapan HBB personeli, Hatay Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri ile koordineli çalışarak bütün ilçelerde temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Çadırkentler ve konteyner kentlerde talebe bağlı olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi,  il genelinde enkaz kaldırma çalışmaları yapıldıktan sonra temizlik çalışmalarını mobil temizlik ekibi ile hizmet veriyor.

7/24 şeklinde devam eden çalışmalar ihtiyaç taleplerine göre dönüşümlü olarak çalışan personelin sağ duyulu davranarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden HBB yetkilileri, daha iyi yaşanılabilir bir Hatay için ve şehri en kısa zamanda ayağa kaldırmak amacıyla kısıtlı çalışma koşullarına sahip olunmasına rağmen her türlü hizmeti eksiksiz ve tüm şartları zorlayarak en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Tarih: 24/05/2023