İLÇELER ARASI YOLDA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

huVKeBykvYDPdwVynp36.jpeg
otz2K57fzhzlJn4kz96T.jpeg
qbSVFF2sibQC5r3lUyFQ.jpeg
kkPxiaT11ZAKXMKkxdEO.jpeg

İLÇELER ARASI YOLDA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent içi ve ilçeler arası ulaşımı güvenilir ve pratik hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya Serinyol ile Arsuz Madenli mahallelerini birbirine bağlayacak yolda çalışmalara başladı.

Ekipler, bu güzergâhta yer alacak menfezler için kolları sıvadı ve ilk menfezin yapımını Arsuz Derekuyu Mahallesi’nde tamamladı.

Söz konusu mahallede bulunan derenin geçiş noktasına 15 metre genişliğinde ve 15 metre uzunluğunda üç gözlü menfez yapan HBB ekipleri, ayrıca menfezin ıslah çalışması kapmasında 40 metre uzunluğunda taş duvar ördü.

HBB ekipleri, menfez çalışmalarının tamamlanmasının ardından beton asfalt seriminin yapılacağını ve yolun ulaşıma açılacağını bildirdi.