MİNİK ELLER GASTRONOMİEVİNDE

wPgYmyT1JJnh65K706QY.jpeg
Ue4QYFI5Gy7Ovg2t6wb4.jpeg
ttYYstJWQRDipJ4GUzxn.jpeg
1C6MTba3d0Ody0NRxFNv.jpeg
rQ70ph9r7urki5OhMEF5.jpeg
XyiI3rLyZ3s5HTtg5rTE.jpeg

MİNİK ELLER GASTRONOMİEVİNDE

MİNİK ELLER GASTRONOMİEVİNDE

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) UNESCO Hatay Gastronomievi, çocuklara yönelik atölye çalışmaları düzenleyerek kentin zengin yöresel lezzetlerini miniklerle buluşturmaya devam ediyor.

 

“Birlikte Çok Güzeliz” sloganıyla kapılarını öğrencilere açan UNESCO Hatay Gastronomievi, Saraycık Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerini ağırladı.

 

Gastronomievinin deneyimli şefleri ile eğlenceli saatler geçiren çocuklar, Hatay’ın coğrafi işaretli ürünü olan Antakya kömbesinin yapımını öğrendi.

 

Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren öğrenci velileri, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

https://sendgb.com/zM0X5VtAG7L

https://sendgb.com/WZ2PgcBIfi4