ÖNTÜRK'ÜN 1500 KM YOL HEDEFİYLE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

JqzWlJCks9K9JuG1PX0H.jpeg
NBwEedSi2fpCvCUhub7J.jpeg
V7KA3DXZLr66F1hTJ52e.jpeg
hw4IUGodSPhRfFgNvQSf.jpeg
Gkl1gVvXYLFqMNEzCB1s.jpeg
FdJBbgKppIwac4QrcWhG.jpeg
ad2IWYwwo27OgB9Gh01l.jpeg
qkWMFG8eMJ8OFQqb7SpA.jpeg
bmkXLBcsITpoEZEAvaN0.jpeg
QeAsNZkDKeO37Rs0IQC0.jpeg
d7thAnoqRtIFyCpUwfE0.jpeg

ÖNTÜRK'ÜN 1500 KM YOL HEDEFİYLE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

ÖNTÜRK'ÜN 1500 KM YOL HEDEFİYLE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Başkan Mehmet Öntürk’ün 2025 yılı için belirlediği 1500 km yol hedefi doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, il genelindeki yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla yol bakım ve onarım çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

4 MAHALLEYE 4700 METRE BETON ASFALT

Dörtyol ilçesine bağlı Altınçağ Mahallesi Akgül Sokak'ta 400 metrelik yolun asfaltlama işlemleri tamamlanırken Altınçağ Mahallesi Sultanhamit Caddesi'nde 1200 metre, Yeniyurt Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde 1400 metre, Karakese Mahallesi Fatih Caddesi'nde 1200 metre, Yeşil Mahallesi Kumlu Sokak'ta ise 500 metrelik yollarda çalışmalar devam ediyor.

Yollarının eskiden oldukça kötü olduğunu ve yollarda pek çok çukur bulunduğunu belirten mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Başkan Öntürk ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Not: Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Fotoğraf: https://we.tl/t-hFCbNZcoP3

 

Video: https://we.tl/t-cnKaF7MIwr