SUTAŞI’NDA 30 YILLIK YOL ÇİLESİ SONA ERDİ

PEhGADeRAu2aNaz5uvsj.jpeg
C2TtYzyOHVh5tkO9u7AZ.jpeg
oVXIJqNiUo3ed9PHnEnG.jpeg
AJYSCbreH1eJMpYGkHiZ.jpeg
3dAxlk5l8y90SOdlzRNZ.jpeg
PSdWXHv8y7B4Eg1Ogi7V.jpeg
pUiwQrJnc3tXSD8t0QUC.jpeg
DptpugKS3kbre7JAWp8Q.jpeg

SUTAŞI’NDA 30 YILLIK YOL ÇİLESİ SONA ERDİ

SUTAŞI’NDA 30 YILLIK YOL ÇİLESİ SONA ERDİ

HBB’DEN SAMANDAĞ’A YOL YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yol genişletme, iyileştirme ve asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

Bu kapsamda HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Samandağ ilçesine bağlı Sutaşı Mahallesi ile İlçe Devlet Hastanesi yolunda genişletme çalışmalarının yanı sıra toplamda 1300 metrelik güzergâhta beton asfalt serimi tamamlandı.

 

Ayrıca bölgenin ulaşım ağının kalitesini artırmak amacıyla Sutaşı Mahallesi ile Yeşilyazı Mahallesi'ni bağlayan bağlantı yolunda 8000 metrelik sathi kaplama yapıldı.

 

MUHTAR İS: YOLLARIMIZ HEM ASFALTLANDI HEM GENİŞLETİLDİ

 

30 yıldır herhangi bir çalışma yapılmayan yoluna sahip olduklarını aktaran Sutaşı Mahallesi Muhtarı Bülent İs “Sayın Mehmet Öntürk Başkanımız yolumuza destek verdiler. Çok güzel bir yolumuz oldu. Yolumuzu genişlettik. 30 yıllık çileyi bitirdiler. Emeği geçenlere özellikle de HBB Başkanımız Mehmet Öntürk’e çok teşekkür ederim. ”dedi.

 

HBB yetkilileri, 15 ilçede ulaşım ağını modernize etmek ve trafik akışını güvenli hale getirmek amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi.

 

Not: Haberin video ve fotoğraflarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Fotoğraf: https://we.tl/t-vpXWqkRUOT

Video: https://we.tl/t-vwpWw9EmzC