YENİ OTOBÜSLER, İSKENDERUN’DA TEST EDİLDİ

lGUfGOPUrTKJqQz6hQSB.jpeg
yFtOQ5aQmHN09JuQAQnx.jpeg
GyUqGt0QWtL1jsA6JZyA.jpeg
9gbDXBTjegFiWk5G3bjz.jpeg
egWmNUoCnWd1Iuobc35i.jpeg
EMYQ6izQLmU8vg8rXdVh.jpeg
x4syjLtzVhBI5lBKamNY.jpeg
5PNSeN23DLshJXazCzY3.jpeg
0njkO4K2THVk7C7PXw9o.jpeg
hbzasC9emvwjFZ9nI0wm.jpeg
V8yJisJkwkGeisawZBWg.jpeg
QSQefHeG1HqDQJX5nKcw.jpeg
GmAYwHh1CrSXYKPl2wTf.jpeg
K5YYgGuJwI2cbsJe4pkT.jpeg

YENİ OTOBÜSLER, İSKENDERUN’DA TEST EDİLDİ

YENİ OTOBÜSLER, İSKENDERUN’DA TEST EDİLDİ

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşımı daha konforlu ve güvenli bir yapıya kavuşturmak adına araç filosunu genişletmenin yanı sıra il genelinde yeni hatlar da oluşturuyor.

 

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, filosuna kattığı 30 adet otobüsü yeni hatlarda görevlendirerek Büyükşehir’e ait araçlarla vatandaşlara hizmet vermek için gün sayıyor.

 

İSKENDERUN’A 5 YENİ GÜZERGÂH

 

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında alınan kararla, İskenderun ilçesinde 5 farklı lokasyonda belirlenen güzergâhlarda yeni toplu ulaşım hatları oluşturulurken bu hatlarda görev alacak otobüsler deneme sürüşü yaptı.

 

İskenderun’da yeni oluşturulan hatların; Karaağaç – Hastane – Sahil – Otogar – Sakarya, Cebike TOKİ - Acil Durum Hastanesi - Hastane – Sahil – Otogar, Cebike TOKİ - Acil Durum Hastanesi - TOKİ 1. Etap – Otogar – Sahil – Hastane, Modernevler – Otogar – Sahil – Hastane – Nardüzü – Karaağaç, Karapelit - Deniz Alayı – Hastane – Sahil – Otogar – Denizciler – Bekbele güzergâhlarında ulaşım imkânı sağlayacağı açıklandı.

 

Yetkililer, yeni hatların; TOKİ konutları, kamu kurumları, sosyal kültürel alanlar, hastane ve otogar gibi önemli noktalara entegre olacak şekilde düzenlendiğini belirterek bu güzergâhlarda engelli erişimine uygun, elektronik ücret toplama sistemi, kamera ve araç takip sistemlerine sahip Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerin hizmet vereceğini açıkladı.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

 

https://we.tl/t-mIkGddadtY

 

https://we.tl/t-x0ifqIUM5S